Autoriseret Opel værksted

Bilcentret A. Nielsen’s aut. Opel værksted i Middelfart er topmoderne og yderst professionelt i kraft af vores effektive og veluddannede mekanikere. Vi udfører altid et grundigt og effektivt stykke arbejde, når du har din bil til service hos os. Vi er et autoriseret Opel værksted, men vi servicerer også andre bilmærker.

Book service

Skal bilen på værksted? Vi er tæt på dig

Vores værksted er topmoderne og professionelt. Dette skyldes ikke mindst vores effektive og veluddannede mekanikere. I alle henseender efterstræber vi at være et værksted, der udfører arbejdet så effektivt som muligt og med høj kvalitet, således du ikke skal vente for lang tid på at få din bil igen.

Selvom vi er et autoriseret Opel værksted servicerer vi også andre mærker. Når det kommer til Opel, er vi dog for alvor de rigtige at benytte. Vi er dem, der byggede din bil i første omgang – på denne måde er vi også dem, der er bedst egnet til at servicere den.

Ved at benytte dig af vores værksted, når din Opel skal serviceres, undgår du unødige driftstop og fejlreparationer. Vi har et rigtig højt produktkendskab. Dette gør, at vi er i stand til hurtigt at finde fejl og mangler på din bil. Vores produktkendskab og evner gør det tilmed billigere for dig på den lange bane. Med vores tilgang til kundetilfredshed har vi flere gange vundet Opels kundetilfredshedspris.

Høj medarbejderfaglighed giver et værksted med kvalitet

For alle medarbejdere hos Bilcentret A. Nielsen gælder det, at de tager ansvar og forstår betydningen af at have tilfredse kunder. Dette er altså også tilfældet for de af vores medarbejdere, som står for at reparere, servicere og foretage serviceeftersyn af din bil. De er alle i besiddelse af et højt teknisk niveau, både hvad angår bilerne men også i forhold til IT-systemer samt servicering og vedligeholdelse af bilerne. Hos Bilcentret A. Nielsen går vi til nye opgaver med viljen til at gøre en forskel for dig og din bil.