Erhvervsleasing i Middelfart, Fredericia og Trekantområdet
SkrivRing

Erhvervsleasing hos Bilcentret A. Nielsen

Ved Opel leasing til erhvervskunder er der mange fordele ved, at du benytter dig af Bilcentret A. Nielsen. Uanset om du skal bruge 1 eller 50 biler til din virksomhed, så skræddersyr vi den helt rigtige løsning til dig og dine medarbejdere. Du opnår en fleksibel aftale, som med få års mellemrum nemt kan tilpasses din situation, hvis der skulle være forhold, der ændrer sig i din virksomhed. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om en stationær flåde af biler, som potentielt står og taber værdi for hver dag, der går.

 

Den rigtige leasing til din virksomhed

Ved at benytte dig af Opel erhvervsleasing hos os, har du mulighed for både finansiel og operationel leasing.

Ved operationel leasing indgår alle driftsudgifter, såsom olieskift, påfyldning af sprinklervæske mv., gennem en serviceaftale. Her betaler du en engangsydelse og herefter en månedlig ydelse. Ved denne aftale opnår du en god budgetsikkerhed, da du ikke vil modtage uforudsete udgifter til bilen. Efter endt aftale afleverer du blot bilen til os og skal kun tage stilling til, om du ønsker en ny aftale.

Finansiel leasing er ofte billigere, men til gengæld indgår der ikke en serviceaftale. Så du står selv for udgifter til vedligehold og reparationer. Det vil sige, at du ikke, som ved operationel leasing, opnår samme grad af budgetsikkerhed. Ligeledes har du selv ansvaret for at komme af med bilen ved endt leasingperiode – enten ved selv at købe den, eller ved sælge den videre.

Vi har ikke sagt for meget, når vi siger, at vi har ét af markedets stærkeste leasing-programmer til erhverv.

 

Leasing af varebiler eller personbiler

Når du erhvervsleaser hos Bilcentret A. Nielsen, er der både mulighed for at lease varebiler og personbiler.

Vi hjælper selvfølgelig med alt papirarbejde og rådgiver grundigt i Opel finansiering og andre relevante forhold ved leasingaftalen.

Ring til Erhvervskonsulent Martin Rambrand på tlf. 91 89 65 00 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine erhvervsbiler som Opel leasing på Fyn.