Hj auto banner

DU BYDES VELKOMMEN I nr. 15

H.J. Automobiler bliver en del af Bilcentret A. Nielsen

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi den 1. april har overtaget det tidligere H.J. Automobiler, som igennem flere år har været en god nabo.

Hvem er Bilcentret A. Nielsen as
Bilcentret A. Nielsen har eksisteret siden 1988 og vores motto har altid været
”Tilfredse kunder er vores fremtid”.
Det er vores motto og den regel vi lever efter. Du kan læse mere om os her hvor du også har mulighed for at booke tid på værkstedet.

“Tilfredse kunder er vores fremtid” betyder at du og din bil er vores vigtigste fokus og at vi gør vores bedste for at levere en god kundeoplevelse samt høj faglighed, hver gang du besøger os.

Med en overtagelse af H.J. Automobiler opnår vi en udvidelse af forretningen, så vi får endnu bedre vilkår for at understøtte den gode kundeoplevelse, samt udvide vores services til også at omfatte mere fokus på skadesudbedring.

For dig som har hjul på vores dækhotel
Vi overtager ansvaret for opbevaring af dine hjul, og prisen for et hjulskifte inkl. opbevaring på dækhotel er 499,- kr. pr. sæson.
For tidsbestilling ring tlf. 64419901.

Det er nemt at komme i kontakt med os
Det er vigtigt for os, at det er nemt for dig at komme i kontakt med os, og derfor kan du kontakte os via samme telefonnummer som tidligere
Tlf. 64419901

Når du besøger os
Vi håber at vi må byde dig velkommen i nr. 15, og fremadrettet vil det være her du trygt kan aflevere din bil. Vores værkfører vil tilbyde dig at vente på at bilen serviceres, du kan låne en bil af os eller har du brug for at blive kørt til job eller hjem i Middelfart, så klarer vi også det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Mandal Alle 15, 5500 Middelfart