64 41 71 14

Privatlivspolitik for Bilcentret A. Nielsen as behandling af personoplysninger

Hos Bilcentret A. Nielsen as overholder vi persondatalovgivningen.

Ifølge loven skal vi oplyse dig om, hvordan vi behandler dine oplysninger fx i forbindelse med at du køber eller sælger en bil, indgår en leasingaftale, en aftale om servicering eller værkstedsbesøg eller ønsker at modtage vores markedsføringsmateriale med information om vores egne eller vores samarbejdspartneres produkter, services eller tilbud samt når du bruger vores hjemmeside bilcentret.dk.

I denne privatlivspolitik beskriver vi hvordan vi behandler dine personoplysninger samt oplyser om anvendelse af cookies på vores hjemmeside.

Formål og typer af oplysninger

Bilcentret A. Nielsens as behandler dine oplysninger til varetagelse af følgende overordnede formål:

  • Køb/salg af biler og leasing af biler
  • Servicering og værkstedsydelser
  • Markedsføring af vores ydelser, herunder som beskrevet i samtykketeksten, hvis du har givet samtykke til direkte markedsføring
  • Generelle formål som fx overholdelse af gældende lovgivning, administration af vores kundeaftaler, statistik og forretningsudvikling.

Bilcentret A. Nielsen as indsamler oplysningerne hos dig via offentligt tilgængelige kilder som fx motorregisteret mv. og behandler blandt andet følgende kategorier af oplysninger:

  • Navn på ejer og/eller bruger af bilen
  • E-mailadresse og telefonnummer
  • Oplysninger om købshistorik ved Bilcentret A. Nielsen as fx tidligere biler, køb af service og lignende ydelser
  • Oplysninger om din bil fx bilmodel og stamdata
  • Informationer fra bilens IT/styreboks fx lagrede fejlkoder, data fra bilens freezeframe og data til brug for ændringer til bilens styreboks.
  • Informationer fra salg og servicering af bilen fx bilens stand, KM stand og lignende.
  • Informationer om forsikring af bilen herunder hvilket forsikringsselskab bilen er forsikret ved.
  • Informationer fra serviceeftersyn og obligatorisk syn herunder hvilke eventuelle reparationer bilen har fået udført, bilens KM stand
  • Information om finansiering herunder fx oplysninger om finansieringsinstitut, lånebeløb, kreditforhold, kreditaftalen, kopi af kørekort mv. 
  • Informationer om åbning, læsning mv. af modtaget elektronisk markedsføring.

Automatiserede, individuelle beslutninger (profilering)

Dine oplysninger kan blive anvendt til automatiseret, individuel beslutningstagning eller profilering.

  1. En vurdering af om lån/afdragsordning kan tilbydes fx i forbindelse med finansiering af bil eller værkstedsbesøg.
  2. Profilering af adfærd online, fysisk i butik og værksted samt kørselsadfærd og bilens alder med henblik på markedsføringsmateriale som er relevant for dig.
  3. Inddeling i kundegrupper baseret på dit kundeforhold i vores forretning fx din type af bil, mærke, model, bilens alder, finansiering, leasing og lignende.

Juridisk grundlag for behandlingen

Det juridiske grundlag for behandlingen af oplysningerne til brug for ovenstående formål er følgende:

  • Opfyldelse af en kontrakt fx kontrakt om køb eller salg af en bil, tegning af forsikringer hos forsikringsselskaber, aftaler om finansiering af biler med finansieringsinstitutter, booking og gennemførelse af værkstedsbesøg mv. (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra b)
  • Vores retlige forpligtigelser som dataansvarlig for oplysningerne (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra c)
  • Samtykke i forhold til direkte markedsføring og profilering i forbindelse med markedsføring (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra a). Oplysningerne kan i visse situationer også blive behandlet til andre formål og på baggrund af andre juridiske grundlag. Derfor kan du opleve, at oplysningerne i en vis grad bliver behandlet fremadrettet, selvom samtykket evt. trækkes tilbage.
  • Interesseafvejning i forhold til at dokumentere overholdelse af lovgivningen (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f)
  • Interesseafvejning i forhold til at evaluere købs- og værkstedsoplevelser (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f)
  • Interesseafvejning i forhold til statistik (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f)

Kilder

Persondata indsamles direkte fra dig, dine it-enheder som smartphone, tablet eller computer, fra bilen og de transaktioner, som du gennemfører hos Bilcentret A. Nielsen as samt fra forsikringsselskaber og finansieringsinstitutter.

Om indsamling er frivillig eller obligatorisk

Når Bilcentret A. Nielsen as indsamler personoplysninger direkte fra dig som den registrerede og behandler dine oplysninger til brug for markedsføringsformål, er det frivilligt at afgive oplysningerne. Konsekvenserne af ikke at give oplysningerne er at du ikke kan få oplysning om tilbud, fordele, samarbejdspartnere mv.

Ved tilfredshedsundersøgelser og lignende bestemmer du selv om du vil opgive personoplysninger. Hvis du ikke gør det kan Bilcentret A. Nielsen as ikke følge op på din evaluering over for dig.

Når indsamlingen og behandlingen af personoplysninger sker i forbindelse med salg/køb af biler, leasingaftaler eller servicering/værkstedsbesøg er det obligatorisk for Bilcentret A. Nielsen as at indsamle oplysningerne for at kunne indgå og opfylde kontrakten. Konsekvenserne af ikke at give oplysningerne er, at det ikke er muligt at indgå eller gennemføre aftalen.

Overførsel af personoplysninger til databehandlere eller som databehandler

Bilcentret A. Nielsen as overføre personoplysninger til sine databehandlere, som behandler og opbevare personoplysningerne.

IT leverandør: CDK, Hældagervej 165, 7120 Vejle

DMS-system: Dracar+

Importør:

K.W. Bruun Import A/S / Interdan A/S
Hovedvejen 1
DK-2600 Glostrup

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Bilcentret A. Nielsen as overfører personoplysninger til tredjeparter i forbindelse med køb/salg af biler og leasingaftaler, herunder finansieringsselskaber og forsikringsselskaber. Bilcentret A. Nielsen as videregiver dine personoplysninger til motorregistret, skat, eventuelle finansieringsselskaber og forsikringsselskaber mv., som skal bruge dine oplysninger i forbindelse med bilkøb, finansiering, modtagelse af købesum, tegning af forsikring, leasingaftale mv.

Opbevaringsperiode

Til brug for opfyldelse af kontrakter og tiltag forud derfor, opbevarer Bilcentret A. Nielsen as oplysningerne i overensstemmelse med forældelsesreglerne af civilretlige krav.

Til brug for markedsføring, opbevarer Bilcentret A. Nielsen as dine personoplysninger i den periode samtykket er gældende og yderligere 3 år efter det til enhver tid senest udsendte markedsføringsmateriale.

Evalueringer mv. opbevares i den periode det er nødvendigt for at analysere og evt. følge op individuelt, dog ikke længere end 1 år fra gennemførelse af evalueringen.

Til brug for øvrige formål, herunder lovpligtig dokumentation og iværksættelse af sikkerhedsforanstaltninger opbevares personoplysninger så længe de er nødvendige fra lovhjemlede forældelsesregler for at ifalde straf.

Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplsninger, herunder visse rettigheder, herunder rettigheder til indsigt i personoplysninger, retten til at få ændret ukorrekte oplysninger, retten til at få slettet oplysninger, retten til at få begrænset oplysninger, retten til dataportabilitet, retten til at gøre indsigelse mod behandlingen og videregivelse af personoplysningerne, og til at gøre indsigelser mod automatiseret, individuel beslutningstagning.

Du har ret til at klage til en kompetent tilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger og/eller dine rettigheder i forbindelse hermed, er du velkommen til at kontakte Bilcentret A. Nielsen as på:

Bilcentret A. Nielsen as

Mandal Alle 15

5500 Middelfart

info@bilcentret.dk

64417114

Cookies

Vores website anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet, smartphone og lignede med det formål, at kunne huske indstillinger, udføre statistik og analyse og målrette eventuelle tilbud. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Hvis du sletter eller blokere cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at vores website ikke vil fungere optimalt.

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi sådanne oplysninger fx hvis du booker tid til værkstedsbesøg, deltager i konkurrencer eller øvrigt brug af vores services på websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet, smartphone eller lignende, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du eksplicit giver samtykke og indtaster dit navn, adresse, telefonnummer, email og lignende behandles disse oplysninger ligeledes.

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.