Leasing

Leasing i Middelfart og Fredericia

Hos Bilcentret A. Nielsen beskæftiger vi os med leasing til både privatkunder og erhvervskunder, og vi sælger vores løsninger til rigtig mange kunder i lokalområdet i og omkring Middelfart og Fredericia. Uanset hvilken form for aftale, du vælger hos Bilcentret A. Nielsen, vil du få en løsning, der er skræddersyet fuldstændig efter dine kørselsbehov. Da vi ved, at vi ikke har nogen fremtid uden tilfredse kunder, sætter vi en ære i at opnå dette hver dag. 

Leasing til privatkunder

Når det gælder leasing til private, er der flere fordele for dig at hente, når du benytter dig af Bilcentret A. Nielsen. For det første kender du altid dine totalomkostninger, når du leaser hos os. Du betaler en lille førstegangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse, i hvilken din serviceaftale er iberegnet. Økonomisk får du altså ingen overraskelser. Du ved, hvad du betaler for, og du har hele tiden overblikket over dette. I og omkring Middelfart og Fredericia har vi mange glade private kunder, der har valgt at lease hos os. Det kan også blive dig. 

Leasing til erhvervskunder

I forhold til leasing til erhvervskunder er der ligeledes mange fordele ved at benytte sig af os. Uanset om du skal bruge mange eller få biler til din virksomhed, har vi den helt rigtige løsning til dig. Derudover har du ved at benytte dig af os mulighed for både finansiel og operationel leasing. Vi har ikke sagt for meget, når vi siger, at vi har ét af markedets stærkeste leasing-programmer til erhverv. Når du erhvervsleaser hos Bilcentret A. Nielsen, er der både mulighed for at lease varebiler og personbiler. 

Hos Bilcentret A. Nielsen glæder vi os til at skræddersy din løsning fuldstændig efter dine behov.
Ring til os på +45 64417114 eller besøg os på Mandal Alle 15 i Middelfart – tæt på Fredericia.