Privatleasing i Middelfart, Fredericia og Trekantområdet
SkrivRing

Privatleasing hos Bilcentret A. Nielsen 

Vi har mange glade og tilfredse kunder, der har valgt at privatlease hos os. Det kan også blive dig.

Når det gælder leasing til private, er der flere fordele for dig at hente, når du benytter dig af Bilcentret A. Nielsen.

 

Lav førstegangsydelse og ingen overraskelser

En klar fordel ved at privatlease din bil hos os er, at du altid kender dine totalomkostninger.

 

Du betaler en lav førstegangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse – her er udgifter til service også inkluderet. Økonomisk får du altså ingen uforudsete og belastende overraskelser. Du behøver ikke bekymre dig om dyre billån med renter og gebyrer, men du har derimod et godt og enkelt overblik over, hvad der skal afsættes til budgetposten ’bil’. Man kan sige, at du ikke står helt alene med ansvaret for din bil, da det er et samarbejde mellem os og dig. Du skal ikke have hovedpine over bilens værditab, da du ved endt aftale, blot afleverer bilen tilbage til os. Så tager vi os af resten, mens du overvejer hvilken bil, der skal være din næste leasingbil.

 

Frihed til at vælge

Ved privatleasing opnår du en stor frihed til at kunne vælge din bilmodel. Ud fra dit kørselsbehov og din generelle situation rådgiver vi i, hvilken model der passer til dig. Skulle du vælge forkert eller dit behov ændre sig, så har du mulighed for bare at vælge en anden model, når leasingaftalen udløber, og det er tid til at tegne en ny aftale. Det er altså en god måde at prøve forskellige biler, eller det kan være, at du bare nyder altid at køre i en opdateret og komfortabel bil, der lever op til de nyeste sikkerhedskrav.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Bilcentret A. Nielsen A/S

Vi står klar til at give dig det helt rigtige tilbud på Opel privatleasing og glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos Bilcentret A. Nielsen A/S

Tilfredse kunder er vores fremtid