Brugte biler til salg på Fyn

Se vores brugte biler

Er du på udkig efter en ny og køreklar brugt bil på Fyn eller f.eks. i Fredericia? Hos Bilcentret A. Nielsen i Middelfart har vi et bredt udvalg af køreklare og topklargjorte brugte biler til salg. Vi er centralt beliigende i landet beliggende såldes, at vi er let tilgængelige, ligemeget om du kommer fra Trekantområdet, eller f.ek Bogense. Det gør os til en oplagt forhandler at benytte sig af, hvis du er bosiddende på Fyn eller i Jylland.

Uanset om du er på udkig efter en brugt mini-, mellemklasse-, familie-, eller varebil, vil du kunne finde din næste brugt-bil hos os. Vi har både nyere og ældre biler til salg i flere forskellige prislejer. Èn af de fordele, der er ved at handle hos os, er, at der med et privat køb af en brugt bil hos Bilcentret A. Nielsen altid følger tre måneders brugtvognsgaranti. Vi ved, at det er et udgangspunkt for en positiv fremtid, at vores mange kunder – som befinder sig særligt i og omkring Middelfart, Fredericia og Bogense – holdes tilfredse! Af denne grund sætter vi en ære i at opnå og beholde dette.

Brugte biler, der er klargjort efter forskrifterne

Med vores placering i Middelfart giver vi Fyn og i særdeleshed Middelfart, Fredericia og Bogense en bilforhandler, der kun har gennemtjekkede brugte biler til salg. Når du køber en bil hos os, kan du være sikker på, at du får en driftssikker bil på hvilken, eventuelle fejl udbedret. Vi kan næsten garantere dig, at når du har købt en bil hos os, får du lyst til at anbefale os til andre. Det er det, vi lever af. 

Alle vores medarbejdere engagerer sig i virksomheden og i vores indbyrdes forståelse af, at tilfredse kunder er vores fremtid. Vi er stolte af os selv, og vi går til opgaver med målet om, at kunden skal have en oplevelse af, at de får mere, end de forventer.