Nye biler

Opel personbiler

Corsa

Corsa-e

Crossland

Ny Grandland plug-in hybrid

Ny Mokka

Ny Mokka-e

Ny Astra plug-in hybrid

Ny Combo-e Life

Ny Insignia Stationcar

Firmabiler

Opel varebiler

Combo

Ny Combo-e

Vivaro

Vivaro-e

Ny Movano

Kom forbi din Opel forhandler i Middelfart og vælg din nye Opel 

Hos Bilcenteret A. Nielsen A/S forhandler vi Opel i Middelfart, så der er en god chance for, at det netop er hos os, at du finder din nye drømme-Opel. På vores side for nye Opel-biler finder du et overskueligt overblik over, hvilke modeller vi forhandler – inddelt i personbiler og varebiler. Så hvis du er på udkig efter en ny Opel, så er det her et godt sted at begynde. Bilcentret Middelfart tilbyder de lækreste nye modeller fra Opel. Vi forhandler både Opel benzinbil, Opel hybrid eller vær med på den bæredygtige trend og vælg en af de efterhånden mange muligheder for Opel elbil. Når du trykker dig ind på en bilmodel får du en grundig præsentation af den givne models karakteristika og data. Du kan altså i ro og mag undersøge, hvilken model der passer bedst til dit behov og kørselsmønster.   

 

Vi hjælper gerne med at finde din nye Opel 

Hvis det ikke er nok blot at sidde og læse om din nye bil, så book straks en prøvetur og kom hen til os i vores fine bilhus. Så tager vi en snak om, hvilke elementer der er bestemmende for dit bilvalg. Vi guider dig i den rigtige retning og med en tur ud i det blå, måske i forskellige modeller, hvor du kan opleve modellernes forskellige egenskaber, er det måske lettere at træffe dit valg. Så hvad end du er ude efter en stor og rummelig bil, hvor du trygt kan fragte hele familien rundt, eller du blot skal have en god og økonomisk pendlerbil, så findes der en Opel model til alle behov. Du finder de klassiske modeller som de fleste nok kender; Opel Corsa og Opel Astra, men også nyere modeller som Opel Mokka eller Opel Combo-e Life, som er Opels større modeller. Og hvis det er en varebil eller anden firmabil du står og mangler, kan vi også hjælpe med og vejlede dig til det rigtige valg. 

 

Din Opel forhandler på Fyn

Bilcenteret A. Nielsen vil gerne være dit foretrukne bilcenter, hvor du trygt kan udvælge og købe din nye Opel. Vores salgsafdeling er spækket med engagerede sælgere med ekspertise inden for Opel, der kun er interesseret i at give dig den bedste oplevelse i din bilhandel. Og hvis du allerede er i besiddelse af en Opel – så er vi din Opels bedste ven! Vi er nemlig også et autoriseret Opel værksted, hvor vi udfører service og reparationer på Opel med stor erfaring og specialviden. Og for at sætte prikken over i’et, så forhandler vi også brugte Opel på Fyn. 

Så er du lige så vild med Opel, som vi er, så kig ind og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din Opel.