Serviceeftersyn

Skal din bil til serviceeftersyn? Bilcentret A. Nielsens værksted i Middelfart er topmoderne, og med mere end 30 års erfaring samt nogle yderst effektive og veluddannede mekanikere, leverer vi stor professionalisme, når det kommer til serviceeftersyn. Vores værksted er et autoriseret Opel værksted, så på denne måde besidder vi stor ekspertise, når det kommer til Opel. Det skal siges, at vi også servicerer andre mærker, og at vi ligeledes formår at gøre dette til fulde. Når vi udfører serviceeftersyn på din bil, er vi med til at forebygge eventuelle skader og reparationer, da eventuelle fejl opdages i tide. Med serviceeftersyn forhindres derudover mange drifts- og sikkerhedsproblemer for dig som bilejer.

Book serviceeftersyn

Når vi har din bil inde til serviceeftersyn, gør vi alt for at være så effektive som muligt, således du kan få din bil hurtigt igen. Som Opel-autoriseret værksted vedligeholder vi din Opel efter fabrikkens forskrifter og med originale dele, der passer til din Opel. At vi vedligeholder din Opel efter fabrikkens forskrifter og tilmed benytter os af originale Opel-dele, betyder, at risikoen for, at større reparationer skal foretages på sigt, minimeres. Dette betyder ydermere, at bilens garanti samt din ret til at ansøge om kulance efter garantiens udløb opretholdes.

Serviceeftersyn med vejhjælpsdækning

Når vores mekanikere udfører et serviceeftersyn på din Opel, sørger vi for, at der er vejhjælpsdækning på din bil. Hvad dette betyder, er, at hvis du er uheldig at skulle få et nedbrud med din bil, så får du hjælp af Opel Assistance indenfor blot én time. Opel Assistance vil transportere dig og din bil til Bilcentret A. Nielsen eller nærmeste Opel værksted.

Der er mange gode grunde til at benytte sig af Bilcentret A. Nielsen, når det omhandler serviceeftersyn. Vi sørger hele tiden for at efteruddanne vores mange mekanikere, således de er mest muligt opdateret med den nyeste viden indenfor hele Opels modelprogram. Et andet kendetegn ved Opel er, at alle vores værksteder er gode til at dele viden med hinanden og med importører og fabrikker.