Mekaniker

Bilcentret A. Nielsen er din mekaniker lige meget om du kommer fra Middelfart, Fredericia eller Bogense. Vores værksted er topmoderne og yderst professionelt, og vi lægger utroligt mange kræfter i at være med på det seneste nye indenfor branchen. Vores medarbejderstab besidder et stort produkt- og branchekendskab, og samtlige af vores mekanikere har stærke biltekniske evner, der gør dem i stand til at tilse og reparere din bil, således du i stor grad undgår driftsstop og fejlreparationer.

Autoriseret Opel mekaniker

Fælles for alle, der arbejder hos Bilcentret A. Nielsen, er, at de løbende efteruddannes gennem Opel. Hvad denne efteruddannelse gør, er, at alle vores mekanikere herigennem formår at holde sig fagligt skarpe. En tendens blandt autoriserede Opel-værksteder er det derudover, at man værkstederne, mekanikerne og importørerne imellem er rigtig gode til at dele viden og erfaring. Dette betyder, at eventuelle fejl på din bil findes hurtigt, og at du således hurtigt er tilbage på landevejen.

Book service

Fill out my online form.

En mekaniker kunder i Middelfart, Fredericia og Bogense

Hos Bilcentret A. Nielsen er vi klar over, at man som mekaniker aldrig nogensinde vil kunne overleve uden tilfredse kunder. Af netop denne grund er det, at alle ansatte er lært op med, at vores mange kunder – som primært befinder sig i Middelfart, Fredericia og Bogense – er vores fremtid. Måden, hvorpå vi behandler vores kunder, giver en høj kundeloyalitet, og dette betaler sig bestemt i længden. Overordnet set er vi hos Bilcentret A. Nielsen rigtig stolte af, hvordan vi behandler vores kunder, og vi ser det som en kvalitetsstempling heraf, at vi flere år i træk er kåret til Årets Opel-forhandler og i 2017 herudover har modtaget Opels Kundeaward for at have opnået den højeste kundetilfredshed.

Se vores store udvalg af brugte personbiler

For alle ansatte hos Bilcentret A. Nielsen – uanset om der er tale om en mekaniker, en bogholder eller en sælger – gælder det, at der tages ansvar. Vi går til nye opgaver med et klart formål om at skulle gøre en forskel for dig og din bil.

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.