Opel varebiler

Få et tilbud på en Opel varebil

Opels varebiler- Holder til mere

Logistik, transport eller distribution? Vores udvalg af varebiler inkluderer alt – fra varebiler til opbygninger af specialkøretøjer

 

COMBO
 
VIVARO
 
MOVANO

 

 
 

Varebiler

Hos Bilcentret A. Nielsen beskæftiger vi os med salg af nye og brugte varebiler. Da vi hver måned sender masser af brugte biler på gaden – både varebiler og personbiler – har vi et udvalg af biler, der hele tiden opdateres og på den måde udvikler sig. Ligesom det gør sig gældende for vores personbiler, kan du altid finde et bredt og attraktivt udvalg af brugte varebiler.

Når du besøger os, vil du opleve et hold af dedikerede sælgere, der alle besidder stor produktviden og derudover sætter en ære i at forstå dig og det behov, du har i forhold til købet af din nye bil. Fælles for vores sælgere er derudover, at de evner at hjælpe dig med at gennemskue det økonomiske aspekt i den løsning, du vælger, således du er fuldstændig klar over det økonomiske aspekt i løsningen, du køber. Når du handler brugte varebiler hos Bilcentret A. Nielsen, handler du hos en bilforhandler, der vejleder dig til en samlet løsning, du bliver glad for.

Ring til salgschef Christian Rasmussen på tlf. 40937483 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine erhvervsbiler.

Gennemtjekkede brugte varebiler til hele Fyn

Fra vores placering i Middelfart sælger vi brugte varebiler til hele Fyn. At vi handler med virksomheder fra hele Fyn, ser vi som en kvalitetsstempling af måden, hvorpå vi beskæftiger os med salg af brugte varebiler. Vi tilfredsstiller en masse kunder, og netop dette med at tilfredsstille kunder er essensen af, hvem vi er hos Bilcentret A. Nielsen. Alle vores medarbejdere går hver dag på arbejde med et stort engagement. De tager ansvar, og derudover forstår de betydningen af at have tilfredse kunder. 

Med vores høje faglige niveau formår vi at gøre samtlige af vores biler fuldstændig køreklar, inden vi sætter dem til salg. Vi vil hele tiden dygtiggøre os og være de bedste. Med dette formål i baghovedet gør vi hver eneste dag alt for, at vi opnår dette, så vi på denne måde kan forblive stolte af, hvem vi er som virksomhed. Vi behandler vores kunder, som vi behandler os selv.

Opel erhvervsbiler i Middelfart

Vi ’bor’ godt nok i Middelfart, men vores kunder kommer fra hele Fyn. De nyder godt af vores professionelle service og altid optimale løsninger, uanset hvad deres ærinde måtte være. Vi er forhandler af de smarte og praktiske Opel varebiler, både fra ny og vi har et fint og varieret udvalg af brugte varebiler også. Vores salgsafdeling er fyldt med engagerede og topdygtige medarbejdere, der er klar til at lytte til dine behov for en varebil. De hjælper og guider gerne med at afdække dit kørselsmønster og snakke om, hvor meget og hvilken type plads og indretning, du har brug for i din kommende Opel varebil. Det gælder både hvis du er på udkig efter en privat varebil eller en Opel erhvervsbil – vi kan så godt som love, at du kan finde din nye firehjulede makker hos os.

Opel erhvervsbiler – din trofaste arbejdsmakker 

Opel har udviklet gode og funktionelle varebiler, der fleksibelt kan dække ethvert behov for indretning og køreegenskaber.

Opel Combo

Opel Combo er en minivan, altså en lille type varebil, som er rigtig god til de mindre transportopgaver. Du kan indrette den med et bord, så den kan udgøre et lille mobilt kontor. Opel Combo fås i to længder, du kan vælge type af skydedøre og så fås Combo både med benzin-, diesel- eller elmotor.

Opel Vivaro

Opel Vivaro er størrelsen større og kan vælges i tre forskellige størrelser. Det fleksible design og indretning af varebilen går igen i denne model, så det skulle nok være muligt at finde en indretning, der er unikt tilpasset dine arbejdsopgaver, og understøtter din virksomhed. Kabinen er yderst komfortabel, da den er lydreducerende og med behagelig varme til de kolde vintermorgener. Der er mulighed for kølerum til frokosten, og selvfølgelig de bedste muligheder for navigationsudstyr. Så kan du nemt og uden omveje finde frem til dine kunder, mens du synger med på din yndlingsmusik gennem fx Apple Carplay eller Android Auto.

Opel Movano

Hvis du har brug for at have et veludstyret værksted med dig på farten, er det nok en idé at kigge efter den helt store model Opel Movano. Her kan du ligeledes vælge både længde og højde på varebilen. I kabinen er der fokus på komfort og ergonomi. Det er vigtigt, at du kan komme igennem en lang arbejdsdag på en behagelig og skånsom måde, når du bruger så mange timer i bilen, enten på transport, kontorarbejde eller blot frokostpausen. Selvfølgelig er sikkerheden også i top og dieselmotoren kan vælges med forskellige antal hestekræfter.

 

Der er mange valg, der skal træffes, når du har besluttet at investere i en Opel varebil. Du skal være så velkommen til at komme forbi og se og prøve vores Opel varebiler i Middelfart. Vi glæder os til at tage imod dig.