Opel varebiler

Få et tilbud på en Opel varebil

Opels varebiler- Holder til mere

Logistik, transport eller distribution? Vores udvalg af varebiler inkluderer alt – fra varebiler til opbygninger af specialkøretøjer

 

COMBO
 
VIVARO
 
MOVANO

 

 
 

Varebiler

Hos Bilcentret A. Nielsen beskæftiger vi os med salg af nye og brugte varebiler. Da vi hver måned sender masser af brugte biler på gaden – både varebiler og personbiler – har vi et udvalg af biler, der hele tiden opdateres og på den måde udvikler sig. Ligesom det gør sig gældende for vores personbiler, kan du altid finde et bredt og attraktivt udvalg af brugte varebiler.

Når du besøger os, vil du opleve et hold af dedikerede sælgere, der alle besidder stor produktviden og derudover sætter en ære i at forstå dig og det behov, du har i forhold til købet af din nye bil. Fælles for vores sælgere er derudover, at de evner at hjælpe dig med at gennemskue det økonomiske aspekt i den løsning, du vælger, således du er fuldstændig klar over det økonomiske aspekt i løsningen, du køber. Når du handler brugte varebiler hos Bilcentret A. Nielsen, handler du hos en bilforhandler, der vejleder dig til en samlet løsning, du bliver glad for.

Ring til salgschef Christian Rasmussen på tlf. 40937483 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine erhvervsbiler.

Gennemtjekkede brugte varebiler til hele Fyn

Fra vores placering i Middelfart sælger vi brugte varebiler til hele Fyn. At vi handler med virksomheder fra hele Fyn, ser vi som en kvalitetsstempling af måden, hvorpå vi beskæftiger os med salg af brugte varebiler. Vi tilfredsstiller en masse kunder, og netop dette med at tilfredsstille kunder er essensen af, hvem vi er hos Bilcentret A. Nielsen. Alle vores medarbejdere går hver dag på arbejde med et stort engagement. De tager ansvar, og derudover forstår de betydningen af at have tilfredse kunder. 

Med vores høje faglige niveau formår vi at gøre samtlige af vores biler fuldstændig køreklar, inden vi sætter dem til salg. Vi vil hele tiden dygtiggøre os og være de bedste. Med dette formål i baghovedet gør vi hver eneste dag alt for, at vi opnår dette, så vi på denne måde kan forblive stolte af, hvem vi er som virksomhed. Vi behandler vores kunder, som vi behandler os selv.